Kontaktirajte nas

Naši korisnici su veoma zadovoljni našom odličnom podrškom.

 • Kontakt formular

  Pošaljite svoje pitanje putem našeg kontakt formulara, obično odgovaramo u roku od jednog dana.

 • Otkažite pretplatu

  Otkažite svoju pretplatu bez čekanja na našu podršku koristeći ovaj jednostavan formular.

Česta pitanja

U nastavku lako pronađite odgovore na česta pitanja.

 • Šta je zapravo usluga CV building?

  U određenim situacijama može biti korisno da vaš CV izradi, ponovo napiše ili optimizuje profesionalac. Ako vam je neka od dole navedenih situacija poznata, možda ćete imati koristi od naše usluge:

  - Da li ste zauzeti poslom koji vam oduzima većinu vremena i ne daje vam vremena da napravite svoj  CV?

  - Nemate CV ili se mučite da shvatite koje tačno informacije treba navesti u njemu?

  - Da li razmišljate da pređete na drugi CV što zahteva da vaš CV bude drugačije izrađen?

  - Da li ste neko vreme bili bez posla i zbog toga imate prazan hod u postojećem CV-ju koji zahteva objašnjenje?

  - Da li je vaš CV veoma zastareo ili staromodan?

  - Da li je vaš CV standardan i nejasan i ne privlači dovoljno pažnje?

  - Da li vaš CV treba preurediti, na primer po relevantnosti?

  • Da li vašem CV-ju treba gramatičko uređivanje i prepisivanje kako bi bio moćniji i privlačniji?

  Više informacija možete pronaći na Stranici za pisanje CV-ja.

 • Mogu li takođe da kreiram i propratno pismo?

  Ako imate aktivan CVmaker.rs nalog, takođe možete kreirati neograničen broj (odgovarajućih) propratnih pisama. Prijavite se na svoj CVmaker nalog i kliknite na 'Propratna pisma' u meniju da biste započeli.

 • Mogu li da preuzmem svoj CV na drugom jeziku (npr. francuskom)?

  Možete odabrati da preuzmete svoj CV na različitim jezicima dok pravite svoj CV. Ovo možete da izaberete dok popunjavate svoje lične podatke. Trenutno nudimo sledeće jezike: engleski, francuski, italijanski, španski i nemački.

 • Kako da otkažem svoj CVmaker.rs nalog i pretplatu?

  Da li ste pronašli dobar posao i želite da otkažete pretplatu? Svoju pretplatu možete vrlo lako otkazati na jedan od sledećih načina:

  Nalog

  Prijavite se na svoj nalog i idite na "Moj nalog". Pomerite se nadole do dna stranice i povucite slajd za pretplatu na „Da“ i pritisnite dugme „Otkaži nalog“. Vaša pretplata je sada automatski otkazana, dobićete imejl sa potvrdom o otkazivanju.

  Otkažite stranicu za pretplatu

  Idite na našu kontakt stranicu i kliknite na dugme 'Otkaži pretplatu'. Sada možete automatski otkazati svoju pretplatu bez prijavljivanja na svoj nalog. Dobićete imejl sa potvrdom o otkazivanju.

  Kontaktirajte naš helpdesk

  Takođe možete otkazati svoju pretplatu tako što ćete kontaktirati naš helpdesk. Možete nas kontaktirati telefonom (radnim danima), imejlom (24/7) ili započeti čet uživo na veb stranici kada je dostupna. Za više informacija kako da dođete do nas, posetite našu kontakt stranicu.

 • Da li se korišćenje CVmaker.rs naplaćuje?

  Možete isprobati uslugu CVmaker i premium funkcije 7 dana za 99 RSD. Nakon probnog perioda od 7 dana, vaš nalog se automatski obnavlja i naplaćuje svakog meseca 2.199 RSD. Dok imate premijum pristup, možete kontinuirano da uređujete i preuzimate svoje CV-jeve, kreirate neograničena odgovarajuća propratna pisma, koristite alat za imejl prijavljivanje i koristite premium sistem traženja i podudaranja posla. Pretplata za vaš nalog će se automatski obnavljati svakog meseca dok je ne otkažete.

  Cena navedena na našoj veb stranici uključuje PDV.

 • Mogu li da sakrijem stavku u CV-ju?

  Možete sakriti stavke u CV-ju tako što ćete kliknuti na 3 tačke pored stavke koju želite da sakrijete, a zatim kliknete na „Sakrij komponentu“. Kada želite ponovo da dodate ili prikažete stavku, možete je izabrati sa trake za izbor na dnu Koraka 2 našeg CV maker-a.

 • Mogu li da stavim odeljak na sledeću stranicu (u PDF-u)?

  Ovo je svakako moguće i može se uraditi u našem CV maker-u na sledeća 2 načina:

  1. Možete odabrati da postavite ceo deo (na primer Obrazovanje i Kvalifikacije) na sledeću stranicu tako što ćete pritisnuti 3 tačke pored dela i izabrati „na sledeću stranicu (pdf)“. Kao rezultat, ceo deo se postavlja na sledeću stranicu.
  2. U opisu prethodnog odeljka možete više puta pritisnuti taster Enter u uređivaču teksta kako biste preciznije podesili prelaz.
 • Da li su stavke poređane hronološki?

  Stavke nisu automatski poređane hronološki. Ako želite da stavke budu poređane hronološki, kliknite na 3 tačke pored stavke i izaberite „poređaj hronološki“. Stavke se zatim odmah ređaju.

 • Mogu li da poređam stavke?

  Možete da poređate stavke, sa strelicama pored relevantne stavke. Dodate stavke unutar komponente se takođe mogu posebno poređati pritiskom na 3 trake pored stavke, a zatim prevlačenjem stavke na željenu poziciju.

 • Mogu li da uređujem svoj CV?

  Nakon preuzimanja vašeg CV-ja, automatski ćete dobiti imejl sa detaljima za prijavljivanje kako biste mogli da ga kontinuirano uređujete.

 • Da li je moj CV takođe dostupan za preuzimanje u Vordu?

  Zbog kompleksnosti naših šablona, nažalost nije moguće preuzeti CV u Vordu, ali ne brinite, uvek možete da izmenite vaš CV preko svog naloga.

 • Mogu li da dodam sliku u svoj CV?

  U prvom koraku našeg CV maker-a pod nazivom „Lični podaci“, možete dodati fotografiju u svoj CV. Jednostavno kliknite na ikonu fotografije pored polja za unos. Zatim možete da učitate, izmenite, a zatim i dodate vašu fotografiju u svoj CV.

Podaci o kompaniji


CVmaker B.V.
Piet Heinkade 221
1019HM Amsterdam
The Netherlands
CoC: 70894027