CV šabloni

Povećajte svoje šanse da pronađete posao i kreirajte svoj CV pomoću jednog od naših profesionalno dizajniranih CV šablona. Zanima vas da saznate kako ovi šabloni mogu da rade za vas? Pomerite se nadole i pogledajte različite primere cv-jeva koje smo napravili da bismo vas inspirisali.

Napravite svoj CV

Verovatnoća da ćete dobiti posao biće 65% veća

 • Auckland

  Besplatan primer CV-ja
 • Edinburgh

  Besplatan primer CV-ja
 • Princeton

  Besplatan primer CV-ja
 • Otago

  Besplatan primer CV-ja
 • Berkeley

  Besplatan primer CV-ja
 • Harvard

  Besplatan primer CV-ja
 • Standford

  Besplatan primer CV-ja
 • Cambridge

  Besplatan primer CV-ja
 • Oxford

  Besplatan primer CV-ja
 • CV primeri za vašu inspiraciju

  Pisanje cv-ja mnogo je lakše ako koristite naš CVMaker. Sa našim profesionalno dizajniranim šablonima, to je samo pitanje popunjavanja pravih informacija u čarobnjaku. Međutim, pošto je to nešto što ne radite svaki dan, možemo zamisliti da vam treba malo pomoći da započnete. Zato ćete na ovoj stranici pronaći primere dobrih cv-jeva koje možete koristiti u inspirativne svrhe. Slobodno ih preuzmite i iskoristite radi vaše pogodnosti!

  - Da biste uvećali primer cv-ja ispod, kliknite na sliku cv-ja. Link ispod slike vam omogućava da preuzmete cv kao PDF fajl. - 

  Kreirajte svoj profesionalni CV sada

  CV za konobara primer - šablon Edinburgh

  CV za konobara primer

  Preuzmite ovaj primer CV-ja za knjigovođe u PDF-u

  Marija je iskusna i kvalifikovana konobarica sa dokazanim uspehom u vođenju timova, radu u prometnim okruženjima, i, što je najvažnije, pružanju vrhunske usluge korisnicima. Ona je ambiciozna i prilagodljiva profesionalna osoba koja želi da unapredi svoju karijeru u ugostiteljskoj industriji. Edinburgh šablon koji koristi je jednostavan za čitanje i predstavlja njeno radno iskustvo, lični profil i veštine na koherentan i dobro struktuiran način.

  Kreirajte svoj profesionalni CV sada

  Primer CV-ja Nastavnik osnovne škole - šablon Otago

  CV primer profesor

  Preuzmite ovaj primer biografije nastavnika

  Snežana Milojković je učiteljica u osnovnoj školi koja traži novi izazov. U ličnoj izjavi objašnjava svoje kvalitete, etičke vrednosti i vrstu posla koji traži. Dodajući svoje ključne veštine, interesovanja i kurseve, ona svom novom potencijalnom poslodavcu daje sve informacije koje su potrebne da bi stekli sliku o njoj kao predavaču. Koristila je Otago CV šablon koji ima neutralan izgled i ima malu sliku u gornjem levom uglu koja ne odvlači pažnju od ostatka biografije. Ovaj šablon se po želji može koristiti i bez slike.

  Kreirajte svoj profesionalni CV sada

  Primer CV-ja Diplomirani studente - šablon Auckland

  Primer CV studente

  Preuzmite ovaj primer cv-ja - Diplomirani student

  U primeru biografije iznad, podnosilac prijave Filip je diplomac Poslovnog fakulteta i traži ulogu u ljudskim resursima da započne svoju karijeru. Već tokom studija je stekao relevantno radno iskustvo, kako profesionalno tako i volontersko. Ovo iskustvo bi mu moglo dati prednost u odnosu na druge kandidate, stoga je visoko pozicionirano u njegovoj biografiji. Da bi svojoj radnoj biografiji dao dodatnu težinu, Filip takođe pominje svoju vannastavnu aktivnost koja može biti od značaja. Filip je odlučio da koristi neutralni, ali profesionalni šablon biografije „Auckland” bez fotografije. Sa našim CV-builderom lako je preći na drugi šablon. U primeru ispod, transformisali smo već postojeći Filipov CV u jedan sa slikom.

  Kreirajte svoj profesionalni CV sada

  Primer CV-ja - Licencirana medicinska sestra - šablon Stanford

  Primer CV medicinske sestre

  Preuzmite ovaj primer CV-ja Licencirana medicinska sestra kao pdf

  Iz ovog šablona CV-a možete videti kako Marta pametno daje do znanja čitaocu da traži karijeru u akutnoj i hroničnoj medicini. Ona jasno i koncizno prikazuje svoju karijeru navodeći svakodnevne obaveze. Brzo skeniranje dobro organizovane radne biografije odmah vam govori da je ona iskusna medicinska sestra. Marta je odabrala Stanford šablon u ružičastoj boji, boji saosećanja, koja joj omogućava da istakne svoje veštine.

  Kreirajte svoj profesionalni CV sada

  Primer: Cv za programere

  CV Primer
  Preuzmite primer CV-a sa malo radnog iskustva

  Gledajući ovaj šablon CV-a programera, možete videti kako Aleksandar počinje sa svojim dugogodišnjim iskustvom u rezimeu. Takođe napominje da ima diplomu fakulteta za kompijuterske nauke. Čitalac odmah zna da je Aleksandar kvalifikovan i iskusan. On kaže da traži unapređenje na višu poziciju i da ima kvalifikacije koje podržavaju njegove ambicije. Aleksandrov CV pokazuje stabilnu radnu istoriju, što znači da on ima dugoročne planove.

  Kreirajte svoj profesionalni CV sada

  Primer CV-ja Stjuardesa - šablon Harvard

  CV Primer moderan cv

  Preuzmite primer Moderan cv-a

  U gornjem primeru biografije, kandidat traži sledeći korak u svojoj karijeri. Ana radi kao stjuardesa-supervizor za avio-kompaniju ‘’Air Serbia’’ i u ličnoj izjavi izražava želju da postane perser u istoj firmi. Za svoj CV koristila je šablon Harvard u upečatljivoj crvenoj boji koji ostavlja snažan utisak na čitaoca. Pored profesionalnog dostignuća, Ana je u svojoj radnoj biografiji istakla svoje jezičke veštine i interesovanja koja su od relevantnog značaja za njenu profesiju. Ovaj šablon se može koristiti i bez fotografije a izgled se može prilagođavati tako da stvari koje želite da stavite u prvi plan možete pozicionirati po svojoj želji.

  Kreirajte svoj profesionalni CV sada

  Primer CV-ja Ugostiteljstvo - šablon Harvard

  cv example manager in hospitality

  Preuzmite ovaj primer cv-ja - sledeći korak karijera ugostitelja

  U gornjem primeru biografije, kandidat Džon traži sledeći korak u svojoj karijeri. Ima iskustvo rada u ugostiteljstvu na rukovodećim pozicijama. Džon trenutno radi u noćnom lokalu, ali želi da pređe na poslodavca u ugostiteljskoj industriji visoke klase, kako objašnjava u svom cv profilu. 

  Kreirajte svoj profesionalni CV sada

  Primer CV-ja za knjigovođu

  Primer CV-ja za knjigovođu

  Preuzmite ovaj primer CV-ja za knjigovođe u PDF-u

  Dragana je iskusna menadžerka knjigovodstva sa strašću prema finansijskoj analizi i razvoju strateških finansijskih planova. Njen CV prikazuje njen doživljaj i direktne veštine relevantne za njen poziv. Poseduje izuzetne liderske veštine i razvijenu socijalnu inteligenciju, te ima dokazanu sposobnost saradnje sa različitim timovima i vođenja istih. Harvardov predložak za CV ističe Draganino stručno znanje na jasan, sažet i organizovan način.

  Kreirajte svoj profesionalni CV sada

  Primer CV-ja Diplomirani student sa fotografijom - šablon Cambridge

  CV example student cv with photo

  Preuzmite ovaj primer studentske biografije sa fotografijom

  Filipov CV se sada koristi u modernijem šablonu Cambrige sa fotografijom. Šablon se po želji može koristiti i bez fotografije. Sa CVmaker-om možete lako da duplirate svoj CV i prilagodite ga tako da odgovara vašoj prijavi. Pogledajte i naše druge CV-šablone i izaberite onaj koji najbolje odgovara vašoj prijavi!

  Kreirajte svoj profesionalni CV sada

  Koje su prednosti CVMaker obrazaca?

  Kada su u pitanju obrasci, ovo je samo jedan deo pisanja savršenog CV-a. Kada odlučite koji obrazac da koristite, uvek se uverite da izaberete onaj koji je u skladu sa vašim nivoom iskustva ili tipom industrije. Svoje obrasce smo kategorisali u četiri tipa; kreativan, moderan, profesionalan i jednostavan.

  • Dizajnirali su ih i odabrali stručnjaci.
  • Uštedećete vreme lakim prilagođavanjem ili promenom izgleda vašeg CV-a.
  • Lako ćete prelaziti između gotovih CV obrazaca.

  Veoma prilagodljivi CV šabloni

  Svi šabloni koje nudi CVmaker su veoma prilagodljivi. Možete slobodno preuređivati izgled cv-ja kako biste se na najbolji mogući način predstavili svom potencijalnom poslodavcu. Ako na primer želite da vaši kursevi ili veštine stoje više u vašem cv-ju, lako ih možete staviti iznad radnog iskustva. Šabloni se mogu koristiti sa ili bez fotografije, vaš cv će se prilagoditi shodno tome. Svaki šablon se može koristiti u različitim bojama. Tokom svog članstva, moći ćete da uređujete i preuzimate svoj cv koliko god puta želite. Da biste povećali svoje šanse da budete pozvani na intervju za posao, toplo preporučujemo da personalizujete i precizno prilagodite svoj cv prema datoj prijavi.

template-image

Više od 112 872 korisnika već je napravilo svoj CV

Sa CV maker-om, možete brzo i lako da napravite prepoznatljiv i profesionalan CV u roku od 15 minuta.

Napravite svoj CV

Verovatnoća da ćete dobiti posao biće 65% veća